Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световните кръгове по мотокрос през `08 в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световните кръгове по мотокрос през 2008 в България

пожелавам ти касмет а тои ще ти е нужен.Доколкото знам женското GP кара заедно с мх1 имх2 а състезанието ще бъде в севлиево така че не само фитнес а ти трябва много каране с мотора и по добре да прикрепиш кам някои деистващ в момента мотокрос състезател а това маи е само Бончо Аврамов .И знаи че това твое начинание 11 юни много близо КАСМЕТ.

Коментар

Богдан се е наел със задачата да намери действащ треньор, дано да успее по-скоро и времето да се оправи.
      А каране си трябва много повече, отколкото имам време. Късно се сетиха да излъчват състезател и изгубихме страшно много ценно време.
      DCRT®

Коментар

Сори, че ви спамя темата, ама мисля, че си струва...

Коментар

-колеги ..знам че не е точно тук темата..но потърсих потърсих нямаше друга много подходяща наблизо..
          -та-току що гледах състезанието за световното в испания..с голямата кал за което споменахте непременно да го гледам...МААААЛИИИ Е ГАТИ СЪСТЕЗАНИЕТО..такова нещо не е имало от много години на световното ..дори първите закъсваха по баирите ..както в добрите стари времена на мотокроса..състезанието стана крос кънтри или ендуро повече от колкото мотокрос-макс нагел ..не бях видял да вади мотора от кална локва..и тва доживяхме страхотно състезание..така валя че направо се питам..дали Жоро Хаджиев не е участвал в организацията ...шегата настрана..невероятно състезание голямо шоу за публиката..състезателите обаче ...им се разката фамилията-евала на рамон че спечели..като го гледах кака кара имах чуството че гледам стефан евертс..същата стойка същия стил

Коментар

Драги съфорумци отлагайте всички ангажименти и в неделя да сте на трасето край Севлиево !!! Времето е перфектно за мотокрос и съм сигурен че ще стане голямо шоу още повече, че ще има и женско участие на световно ниво.

Днес следобед бях на трасето с Ива и Биляна, и мога да ви кажа, че напредват със страхотно темпо и ако имаха още време за подготовка определено щяха да са със завидно ниво. Днес направо ми напълниха душата и определено вече могат да засрамят много мъже
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Живи и здрави там ще сме...

Дайте да направим една среща на форума... Така и така ще сме доста поне да се видим...

Коментар

Програма на "Grand Prix of Bulgaria"- Севлиево
                MX2
                събота, 10 Май 2008
                Free Practice10:00 - 10:40
                Pre-Qualifying Practice12:00 - 12:40
                Qualifying Race 1 15:00
                Qualifying Race 2 15:45
                Last Chance Qualifying Practice 17:15 - 17:45
                неделя, 11 Май 2008
                Warm-up 09:00 - 09:20
                Grand Prix Race 1 12:10
                Grand Prix Race 2 15:03

MX1
                събота, 10 Май 2008
                Free Practice 1 11:00 - 11:40
                Free Practice 2 14:00 - 14:40
                Time Practice 16:30 - 17:00
                неделя, 11 Май 2008
                Warm-up 09:30 - 09:50
                Grand Prix Race 1 13:10
                Grand Prix Race 2 16:03

Повече на http://www.motocrossmx1.com
                Lesidren.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение

Дайте да направим една среща на форума... Така и така ще сме доста поне да се видим...
                  Ади де, и аз мисля да съм там (но само в неделя), ако нещо не ми мине път

П.П. Благодаря за информацията относно програмата на състезанието, но да попитам - а жените кога ще карат? Аз 80% отивам заради нашите момичета
                  Последно редактирано от HD; 07-05-08, 10:23.
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ще се чуеме там.
                    тел. ми е 088 47 47 112 - звънкай като дойдеш
                    Някъде около трасето ще сме...
                    Може и в боксовете да направим по някоя снимка, а и женска част ще има, аз вече си имам идолки

Коментар

Ми то и аз мисля да пообиколя боксовете първо, после най-вероятно ще се установя под бившата официална трибуна, защото оттам само май се вижда всичко
                      Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение

Доста хора от форума ме подпитват по този повод.
                        Най удобното време да се срещнем и поговорим на спокойствие ще е Съботния ден, но пък доста хора ще идват само за Неделя, а тогава ще е такава лудница и програмата ще е претоварена и надали ще можем да се съберем. Другия вариант е след финала но тогава повечето ще искат да си ходят.
                        Ако имате идеи казвайте как да го организираме
                        ...и всеки да си направи табелка с имато и аватара за да се разпознаваме
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

АЗ И ПЕНЕВ УС от форума ще сме там САМО в събота ..в събота е по интересно повярвайте ми ..по няма и хора и е и по спокойно а шоуто даже е по голямо защото са квалификации карат повече хора и всъщтност става якото състезание кой ще успее да влезе в бройката за състезанието в неделя ..ама ..не казвайте на никой де

Коментар

Що не останеш и за Неделя бе Митков? Събота вечер отскачаш до Ловеч на Рок концерт и всичко се нарежда
                            Някои хора ще работим в Събота и не може да стигнем до там... та ще сме там само в Неделя
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

В събота мога и аз да мина, ама ще е някъде към 20,00 часа вечерта, щото и някои други сме на работа
                              Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                                АЗ И ПЕНЕВ УС от форума ще сме там САМО в събота ..в събота е по интересно повярвайте ми ..по няма и хора и е и по спокойно а шоуто даже е по голямо защото са квалификации карат повече хора и всъщтност става якото състезание кой ще успее да влезе в бройката за състезанието в неделя ..ама ..не казвайте на никой де
                                Аз ще съм там в събота и неделя.Ще се видим!!!Телефона ми е 0878624921-Красимир
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X